Telecí kotlety s nakládanými fazolkami
25 min.
Ingredience
- 600gramůTelecí kotlety
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1kusCibule
- 400gramůFazolky ve slaném nálevu - sterilované
- 250mililitrůZakysaná smetana
- 1lžíceKopr čerstvý
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 40gramůSádlo škvařené
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
411 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
27 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Maso naklepeme (kost necháme), osolíme, opepříme a obalíme v mouce smíchané s paprikou. Cibuli nakrájíme nadrobno, fazolky scedíme a necháme okapat, kopr nasekáme najemno.
- 2Maso z obou stran smažíme na sádle dozlatova. Usmažené maso odložíme a držíme v teple. Ve výpeku zpěníme cibuli, přimícháme fazolky, kopr a chvíli dusíme. Na závěr přimícháme smetanu, prohřejeme a podáváme s osmaženým masem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.