Telecí kotlety s nakládanými fazolkami

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
411 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
27 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso naklepeme (kost necháme), osolíme, opepříme a obalíme v mouce smíchané s paprikou. Cibuli nakrájíme nadrobno, fazolky scedíme a necháme okapat, kopr nasekáme najemno.
  • 2
    Maso z obou stran smažíme na sádle dozlatova. Usmažené maso odložíme a držíme v teple. Ve výpeku zpěníme cibuli, přimícháme fazolky, kopr a chvíli dusíme. Na závěr přimícháme smetanu, prohřejeme a podáváme s osmaženým masem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.