Telecí kotlety s žampiony
40 min.
Ingredience
- 10gramůBazalka
- 30gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 100gramůŽampiony čerstvé
- 200mililitrůHovězí vývar základní
- 1lžičkaSůl
- 50mililitrůOlej olivový
- 10gramůŠalvěj čerstvá
- 600gramůTelecí kotlety
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
331 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
18 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
545 mg
Postup přípravy
- 1Kotlety naklepeme, osolíme a lehce posypeme moukou. Na pánvi rozpálíme olej, vložíme kotlety a zprudka opečeme po obou stranách. Přisypeme plátky žampionů, krátce orestujeme a podlijeme trochou vývaru. Podusíme nejméně 20 minut. Minutu před koncem vaření vmícháme do omáčky posekanou bazalku a šalvěj.
- 2Podáváme s vařenými těstovinami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.