Telecí kotlety se smetanovou omáčkou
25 min.
Ingredience
- 1020gramůTelecí kotlety
- 60gramůCibule
- 50gramůMáslo čerstvé
- 80mililitrůVíno červené
- 150mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 2špetkySůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 80mililitrůVývar telecí
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
309 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
16 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
197 mg
Cukr
565 mg
Postup přípravy
- 1Maso osolíme, opepříme a osmahneme 4 minuty z každé strany na rozpáleném másle. Osmažené maso vyjmeme z pánve, přidáme nasekanou cibuli a víno. Uvedeme k varu a necháme povařit 2 minuty.
- 2Poté vlijeme vývar, smetanu a vaříme 3 minuty. Osolíme, opepříme a omáčkou přelijeme maso. Ihned servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.