Telecí ledvina pečená na víně
60 min.

Ingredience
- 1kusTelecí ledviny
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 60gramůMáslo čerstvé
- 200mililitrůVíno bílé
- 100mililitrůHovězí vývar základní
- 200gramůBramborová kaše
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
669 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
37 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Do pekáčku dáme máslo, vložíme osolenou a opepřenou ledvinu. Pečeme asi 30 minut, ledvinu často obracíme. Přilijeme víno, vývar a pečeme dalších 10 minut. V průběhu pečení ledvinu poléváme výpekem z pekáčku.
- 2Upečenou ledvinu nakrájíme na slabší plátky a podáváme s bramborovou kaší.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.