Telecí ledvinky pečené

40 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
276 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
10 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
24 mg
Vápník
28 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ledvinky omyjeme studenou vodou, osušíme a potřeme solí a pepřem. Vložíme je na suchý pekáček a pečeme v horké troubě. Po upečení bude tuk na ledvinkách křupavý.
  • 2
    Ledvinky vyjmeme, většinu tuku slijeme, zbytek zaprášíme moukou, přidáme rajčatový protlak, osmahneme, zalijeme vývarem a provaříme.
  • 3
    Ledvinky nakrájíme na plátky, rozložíme na mísu a podáváme s omáčkou.
  • 4
    Vhodnou přílohou je mandlová rýže.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.