Telecí ledvinky s hráškem

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
411 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
20 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
6 g
Cukr
75 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ledvinky očistíme, zbavíme tuku, odblaníme, podélně rozkrojíme a nakrájíme na tenké plátky. Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, slaninu na nudličky, petrželku posekáme najemno.
  • 2
    V hrnci rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli, hrášek, slaninu, orestujeme, přilijeme vodu, osolíme, opepříme a dusíme doměkka.
  • 3
    V pánvi na oleji osmahneme plátky ledvinek, přidáme je do hrnce, přisypeme petrželku, přidáme kečup, bílé víno, provaříme a odstavíme.
  • 4
    Pokrm upravíme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.