Telecí ledviny grilované

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
849 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
61 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
133 mg
Cukr
26 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí ledviny rozčtvrtíme, vepřovou slaninu nakrájíme na kostky.
  • 2
    Připravíme si 4 jehly, na které napichujeme vždy kus ledviny a kostku vepřové slaniny.
  • 3
    V misce do rozpuštěného másla vmícháme sůl, pepř a mletou papriku, promícháme, aby se koření rozpustilo.
  • 4
    Jehly dáme nad oheň, grilujeme, občas jehly otáčíme a potíráme ochuceným máslem.
  • 5
    Grilujeme přibližně 30 minut a podáváme s chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.