Telecí ledviny grilované
45 min.
Ingredience
- 600gramůTelecí ledviny
- 400gramůSlanina vepřová
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 2špetkyPepř černý mletý
- 4krajíceChléb konzumní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
849 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
61 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
133 mg
Cukr
26 mg
Postup přípravy
- 1Telecí ledviny rozčtvrtíme, vepřovou slaninu nakrájíme na kostky.
- 2Připravíme si 4 jehly, na které napichujeme vždy kus ledviny a kostku vepřové slaniny.
- 3V misce do rozpuštěného másla vmícháme sůl, pepř a mletou papriku, promícháme, aby se koření rozpustilo.
- 4Jehly dáme nad oheň, grilujeme, občas jehly otáčíme a potíráme ochuceným máslem.
- 5Grilujeme přibližně 30 minut a podáváme s chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.