Telecí maso dušené s mrkví
35 min.
Ingredience
- 200gramůTelecí kýta
- 100gramůMrkev kořen
- 10gramůOlej olivový
- 5gramůPolévkové kostky Vitana
- 4gramySůl
- 2gramyPepř černý mletý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
182 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
8 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
2 g
Vápník
30 mg
Postup přípravy
- 1Telecí maso nakrájíme na kostičky, mrkev nastrouháme nahrubo.
- 2V hrnci rozpálíme olej, přisypeme kostičky masa a zprudka orestujeme. Podlijeme trochou vody, přidáme půlku hovězí polévkové kostky, podusíme 15 minut, přisypeme mrkev, promícháme a dodusíme.
- 3Pokrm rozdělíme na talíře a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.