Telecí maso na kmíně

60 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
286 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
16 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
525 mg
Cukr
275 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na větší kostky, česnek prolisujeme.
  • 2
    Na pánvi rozehřejeme olej, přisypeme kostky masa a zprudka osmahneme, jakmile pustí šťávu, zmírníme oheň, posypeme solí, drceným i celým kmínem, necháme trochu vysmahnout, přidáme česnek, orestujeme, zaprášíme moukou, promícháme a podlijeme vodou. Dusíme asi 40 minut. Minutu před koncem vaření vložíme do omáčky čtvrtky vařených vajec, jen aby se přohřály.
  • 3
    Podáváme s vařenými těstovinami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.