Telecí maso na paprice s párkem

100 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
611 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
45 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na střední kostky, cibuli nadrobno, rajčata na kostičky, párky na kolečka.
  • 2
    V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli a necháme zpěnit. Do hrnce vložíme kostky masa, osolíme, opepříme, promícháme a necháme restovat, dokud maso nepustí šťávu. Nyní přidáme rajčata, podlijeme vodou, ochutíme majoránkou a dusíme nejméně půl hodiny. Maso vyjmeme, šťávu necháme trochu vysmahnout, zasypeme moukou, mletou paprikou, necháme rozpustit v tuku, podlijeme vodou, maso vrátíme do omáčky, přilijeme smetanu a povaříme 20 minut.
  • 3
    Mezitím si na másle orestujeme kolečka párků a vmícháme je do omáčky.
  • 4
    Podáváme s rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.