Telecí maso na sardeli a kaparech
55 min.
Ingredience
- 240gramůTelecí kýta
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 20gramůMáslo čerstvé
- 40gramůKapary sterilované
- 2lžičkySardelová pasta
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
243 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
15 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
680 mg
Cukr
82 mg
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Plátky potřeme sardelovou pastou a zprudka opečeme na másle. Mírně podlijeme vodou a dusíme.
- 2K měkkému masu přidáme nakrájené kapary a vše necháme jen krátce prohřát.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.