Telecí maso na slanině
80 min.
Ingredience
- 20gramůCibule
- 240gramůTelecí plec
- 1špetkaPepř černý mletý
- 20gramůSlanina vepřová
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
185 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
8 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
210 mg
Cukr
424 mg
Postup přípravy
- 1Omyté maso osolíme a opepříme.
- 2V kastrole rozpustíme slaninu nakrájenou na malé kostičky, přidáme jemně nakrájenou cibuli a vložíme připravené maso. Zvolna pečeme.
- 3Během pečení podléváme horkou vodou a poléváme šťávou. Měkké maso vyjmeme a nakrájíme na plátky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.