Telecí maso v mrkvi
70 min.

Ingredience
- 20gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 5gramůPetržel - nať
- 5gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 200gramůMrkev kořen
- 100gramůTelecí plec
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
182 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
10 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Vápník
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme a opečeme na másle.
- 2Zaprášíme moukou, podlijeme vývarem z kostí (nebo vodou) a přidáme očištěnou, na kolečka nakrájenou mrkev. Vše dusíme doměkka.
- 3Nakonec do pokrmu přidáme nasekanou petrželovou nať.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.