Telecí maso zapečené s cibulí

80 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
315 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
16 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli a česnek oloupeme a necháme vcelku. Omyté maso nakrájíme na kostky.
  • 2
    Do zapékací mísy urovnáme vrstvu cibulek promíchaných s česnekem, opepříme, osolíme a omastíme. Dále navrstvíme maso, osolíme, potom dáme opět cibuli s česnekem a vrstvy opakujeme. Vše zalijeme směsí 2 šálků vody a šálku octa a pod pokličkou na mírném ohni dusíme doměkka. Nádobou občas zatřeseme, aby se pokrm nepřipálil.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.