Telecí medailonky se zeleninou
35 min.
Ingredience
- 240gramůTelecí kýta
- 1špetkaPepř černý mletý
- 20gramůMáslo čerstvé
- 1kusCitrony
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 150gramůMrkev kořen
- 150gramůKvěták
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
293 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
13 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme přes vlákno na malé řízky (3ks na porci). Naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Řízky zprudka opečeme na másle.
- 2Maso vyjmeme, šťávu zalijeme trochou vody a povaříme.
- 3Při podávání navršíme na každý medailonek podušenou, prolisovanou a ochucenou zeleninu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.