Telecí mozeček na víně

28 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
613 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
21 g
Sacharidy
73 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Odblaněný mozeček vaříme v osolené vodě 15 minut. Scedíme a necháme okapat. Mozeček nakrájíme na plátky, očištěné lanýže na silnější plátečky, malé cibulky rozčtvrtíme.
  • 2
    Pekáček vymažeme máslem, vložíme plátky mozečku, zasypeme lanýži a cibulkami. Červené víno smícháme s vývarem a vlijeme do pekáčku. Zasypeme strouhankou, posekanou petrželkou a dáme zapéct. Pečeme asi 15 minut.
  • 3
    Podáváme s opečenými krajíčky bílého chleba.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.