Telecí mozeček s vejci (minutka)

35 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
318 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
27 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
241 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí mozek vložíme do teplé vody, odblaníme jej, zbavíme žilek a opláchneme. Okapaný mozek rozsekáme nožem.
  • 2
    Cibuli oloupeme a jemně nakrájíme. Zpěníme ji na másle, přidáme rozsekaný mozek, osolíme, opepříme a přidáme drcený kmín. Za pozvolného míchání podusíme.
  • 3
    Nakonec přilijeme vejce a za stálého promíchávání je necháme zhoustnout.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.