Telecí na česneku
55 min.
Ingredience
- 200gramůTelecí kýta
- 20gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 2lžíceVíno bílé
- 1šálekVývar z hovězích kostí
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
253 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
15 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
105 mg
Cukr
112 mg
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, potřeme utřeným česnekem a pokapeme bílým vínem. Necháme několik hodin odležet v chladničce.
- 2Potom maso zprudka opečeme na másle po obou stranách, podlijeme vývarem z kostí a dusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.