Telecí na pórku

70 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
747 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
43 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
6 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso pokrájíme na kostky, pórek omyjeme a pokrájíme na menší kousky.
  • 2
    Rozehřejeme 20 g másla a olej, maso na něm necháme osmahnout dozlatova. Osolíme a opepříme.
  • 3
    Poté maso vyjmeme, přidáme zbytek másla.
  • 4
    Na rozpáleném másle necháme 5 minut podusit pórek. Přilijeme víno, mléko. Přidáme maso a koření.
  • 5
    Vše dobře promícháme a necháme přiklopené dusit 45 minut.
  • 6
    20 minut před servírováním přimícháme citrónovou šťávu a tence pokrájený citrón.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.