Telecí na sušených višních po ukrajinsku

90 min.
Ukrajina
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
585 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
32 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí plec nakrájíme na kousky, osolíme ji, okořeníme muškátovým květem a v kastrole na másle dozlatova opečeme. Mezitím nadrobno nakrájíme cibuli, kterou také osmahneme.
  • 2
    Osmahlou cibuli přidáme k masu, vše zalijeme rajskou šťávou a pod pokličkou dusíme 40-50 minut.
  • 3
    Vypeckujeme sušené višně, rozpůlíme je, přidáme k masu a spolu ještě 15-20 minut dusíme. Před podáváním vmícháme sekaný kopr a pokrm podle potřeby přisolíme a připepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.