Telecí nožičky se zeleninou

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
696 kcal
Bílkoviny
100 g
Tuky
21 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí nožičky řádně očistíme, omyjeme, dáme vařit do osolené vody do měkka. Poté je vykostíme a dáme do kastrolu, který přikryjeme.
  • 2
    Vývar z nožiček z části odpaříme na menší množství.
  • 3
    Očištěnou cibuli nakrájíme na jemno, podusíme na rozehřátém sádle, přidáme jednu očištěnou a na proužky nakrájenou papriku a společně dusíme. Později přidáme nakrájená rajčata a společně, za občasného podlití vývarem dusíme do měkka. Uvařenou omáčku přecedíme a rozmixujeme do jiného kastrolu. Do omáčky přidáme očištěné syrové brambory nakrájené na kostičky, rozkrájené papriky. Vše dosolíme, přidáme maso a společně dodusíme.
  • 4
    Jako přílohy podáváme bílý chléb nebo dušenou rýži.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.