Telecí pečeně na česneku

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
302 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
17 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
491 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plát masa naklepeme, osolíme, opepříme a sbalíme do rolády, svážeme nití nebo použijeme potravinářskou síťku.
  • 2
    Na pekáči rozpálíme sádlo, roládu do něj vložíme a opečeme ze všech stran do červena. Přidáme další rozpuštěné sádlo, osolíme na povrchu, podlijeme vodou, zakryjeme a dáme do středně vyhřáté trouby péct asi na 1 hodinu. Během pečení podléváme a roládu otáčíme.
  • 3
    Asi v polovině pečení přidáme na pekáč nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek a maso dopečeme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.