Telecí pečeně s rajčatovou omáčkou

40 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
621 kcal
Bílkoviny
81 g
Tuky
28 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso potřeme olejem, osolíme, opepříme a posypeme sekaným tymiánem. Posypeme nahrubo nakrájenou cibulí a pečeme při 230 °C 15 minut.
  • 2
    Pečeni vyjmeme z trouby a zakryjeme alobalem, necháme odležet 30 minut.
  • 3
    Do pekáče přilijeme vývar, přidáme pokrájená rajčata a vaříme 5 minut. Poté osolíme, opepříme a přimícháme máslo. Plátky masa servírujeme s omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.