Telecí pečínka

110 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
357 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
22 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
140 mg
Cukr
227 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí maso omyjeme, posolíme, potřeme olejem a vložíme do pekáče,
  • 2
    maso obložíme celými stroužky česneku a zalijeme bílým vínem.
  • 3
    Pekáč s masem vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 1,5 hodiny při 150°C.
  • 4
    Během pečení poléváme maso výpekem.
  • 5
    Půl hodiny před dopečením maso otočíme, aby mělo zlatavou kůrku z každé strany a dopečeme.
  • 7

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.