Telecí plátek na šalvěji

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
405 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
19 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
5 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí maso naklepeme na plátky, osolíme, opepříme a posypeme šalvějí. Plátek sýra položíme na střed telecího plátku, přidáme plátky broskve a maso přeložíme.
  • 2
    Zapékací mísu vymažeme olejem a maso do ní naskládáme. Vše zalijeme pomerančovou šťávou, pečeme 20 minut při teplotě 200°C. V průběhu pečení můžeme podlévat pomerančovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.