Telecí plátek na šalvěji
30 min.
Ingredience
- 550gramůTelecí kýta
- 2lžičkyŠalvěj čerstvá
- 100gramůSýr Eidam cihla 30%
- 2kusyBroskve
- 40mililitrůOlej olivový
- 2kusyPomeranče
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
405 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
19 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
5 g
Cukr
17 g
Postup přípravy
- 1Telecí maso naklepeme na plátky, osolíme, opepříme a posypeme šalvějí. Plátek sýra položíme na střed telecího plátku, přidáme plátky broskve a maso přeložíme.
- 2Zapékací mísu vymažeme olejem a maso do ní naskládáme. Vše zalijeme pomerančovou šťávou, pečeme 20 minut při teplotě 200°C. V průběhu pečení můžeme podlévat pomerančovou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.