Telecí plátek přírodní
11 min.
Ingredience
- 120gramůTelecí kýta
- 5gramůOlej olivový
- 4gramySůl
- 2gramyPepř černý mletý
- 4gramyHořčice gurmánská
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
187 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
8 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
530 mg
Vápník
7 mg
Postup přípravy
- 1Telecí plátek z kýty lehce naklepeme, osolíme, opepříme. V pánvi rozpálíme olej, vložíme plátek masa a z obou stran jej orestujeme, z kažé strany přibližně 3 minuty.
- 2Plátek upravíme na talíř a potřeme hořčicí. Chceme li plátek s výraznější pálivou chutí, použijeme ostřejší hořčici.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.