Telecí plátek s citronem

25 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
311 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
19 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
4 g
Cukr
129 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mouku smícháme se solí, pepřem, novým kořením a paprikou. Maso nakrájíme na řízky a obalíme v ochucené mouce.
  • 2
    Rozehřejeme česnekové máslo na pánvi a opékáme na ní řízky asi 3 minuty. Předehřejeme troubu na 160 °C. Potom řízky naskládáme na velký, máslem vymazaný pekáček.
  • 3
    Citrony nakrájíme na tenké plátky a rozdělíme na plátky masa.
  • 4
    Estragon natrháme a položíme jej na plátky citronu. Potřeme vše bylinkovým máslem.
  • 5
    Pečeme v troubě asi 6 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.