Telecí plátky plněné paštikou a žampiony
55 min.
Ingredience
- 100gramůŽampiony čerstvé
- 500gramůTelecí kýta
- 100gramůPaštika drůbeží
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaKmín drcený
- 200gramůHrášek
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 100gramůSádlo škvařené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
525 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
39 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a okořeníme. Každý plátek masa potřeme paštikou a poklademe na plátky nakrájenými, na másle podušenými žampiony. Maso přeložíme a sepneme párátkem. Naplněné plátky opečeme na sádle, podlijeme trochou vody a dusíme 15 minut. Nakonec vsypeme hrášek a jen prohřejeme.
- 2Vhodnou přílohou jsou petrželkové brambory.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.