Telecí plátky plněné paštikou a žampiony

55 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
525 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
39 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a okořeníme. Každý plátek masa potřeme paštikou a poklademe na plátky nakrájenými, na másle podušenými žampiony. Maso přeložíme a sepneme párátkem. Naplněné plátky opečeme na sádle, podlijeme trochou vody a dusíme 15 minut. Nakonec vsypeme hrášek a jen prohřejeme.
  • 2
    Vhodnou přílohou jsou petrželkové brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.