Telecí plec na hrášku

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
171 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
5 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou plec nakrájíme na kostky a osmažíme za stálého míchání na oleji, až se šťáva vydusí. Maso zaprášíme moukou, za stálého míchání osmahneme, osolíme a přivedeme k varu. Dusíme pod pokličkou asi 20 minut.
  • 2
    K téměř měkkému masu přidáme hrášek, špetku cukru a dusíme ještě 10 minut do měkka.
  • 3
    Při podávání posypeme pokrm nasekanou petrželkou.
  • 4
    Podáváme s dušenou rýží a zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.