Telecí po zahradnicku
80 min.
Ingredience
- 600gramůTelecí plec
- 60gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 1kusPetržel kořen
- 1kusKedlubna
- 1šálekHrášek
- 1kusMrkev kořen
- 1lžícePetržel - nať
- 2kusyRajčata
- 1kusSalát hlávkový
- 1lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
- 1decilitrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
361 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
18 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso osolíme a po všech stranách opečeme na másle. Mírně podlijeme a pečeme téměř doměkka.
- 2Potom k masu přidáme očištěnou zeleninu nakrájenou na nudličky, hrášek a vše podusíme.
- 3Nakonec přidáme do šťávy máslo s moukou, povaříme a přisypeme nasekanou petrželku.
- 4Pečeni nakrájíme na plátky a ozdobíme salátem a dílky rajčat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.