Telecí ragú po curyšsku

40 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
305 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
15 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
476 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na tenké nudličky, které obalíme v hladké mouce.
  • 2
    V pánvi na rozpuštěném másle mírně osmahneme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli. Přidáme nudličky masa a za stálého míchání je rychle opečeme. Vyjmeme z pánve a necháme na teplém místě.
  • 3
    Výpek rozředíme vínem, několika lžícemi vývaru a necháme trochu svařit. Opečené maso osolíme, opepříme, za stálého míchání prohřejeme v omáčce. Ihned podáváme.
  • 4
    Vhodnou přílohou jsou restované brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.