Telecí řezy Harrach

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
955 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
76 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
2 g
Cukr
780 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájíme z kýty plátky, opečeme je prudce po obou stranách a klademe na talíř.
  • 2
    Pak do zbylého tuku přidáme kus másla, lehce zaprášíme moukou, osmahneme a vaříme dokud se nám tuk nezačne oddělovat od šťávy.
  • 3
    Vytřeme zbylým máslem zapékací mísu a dáme do ní vařenou rýži smíchanou s nakrájenými žampiony a opečené plátky masa. Povrch poklademe citronem nakrájeným na kolečka a brusinkama.
  • 4
    Přiklopíme a dáme péct do předehřáté trouby.
  • 5
    Zvlášť podáváme šlehačku a šťávu v omáčníku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.