Telecí řízek plněný šunkou a vejcem

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
511 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
44 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
793 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky telecího opláchneme, osušíme a po krajích nařízneme. Plátky rozklepeme mezi dvěma fóliemi, osolíme a opepříme. Na každý plátek masa vložíme plátek šunky a jedno oloupané vejce uvařené natvrdo. Vejce zabalíme do masa a závitek sepneme jehlou nebo ovážeme nití. Závitky obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance. Smažíme na rozpáleném oleji s máslem v hlubší pánvi.
  • 2
    Servírujeme krájené šikmým řezem s plátkem citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.