Telecí řízek s chřestem

35 min.
Česká republika
Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
336 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
26 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
765 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí kýtu (ořech) opláchneme a ukrojíme přes vlákno 1-2 plátky. Mírně je naklepeme, okrajové blanky nařízneme, osolíme, na tuku rychleji opečeme a přidáme rozpustit 1/3 dávky másla.
  • 2
    Opečený řízek přelijeme výpekem s máslem, obložíme chřestem prohřátým v nálevu a sypaným na sucho opraženou strouhankou a pokapeme zbylým máslem.
  • 3
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.