Telecí řízek s vaječnou omeletou

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
403 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
26 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme a zprudka opečeme po obou stranách na oleji. Podlijeme vývarem z kostí a dusíme doměkka.
  • 2
    Vejce rozšleháme s mlékem, přidáme udušené, jemně nakrájené žampiony, promícháme a upečeme omeletu.
  • 3
    Při podávání klademe přeloženou omeletu na plátky masa. Můžeme ozdobit dílky rajčete.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.