Telecí řízek s vaječnou omeletou
65 min.
Ingredience
- 200gramůTelecí kýta
- 5gramůPetržel - nať
- 2kusyŽampiony čerstvé
- 1kusVejce slepičí
- 2lžíceMléko polotučné
- 1šálekVývar z hovězích kostí
- 1špetkaSůl
- 30gramůOlej stolní
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
403 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
26 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme a zprudka opečeme po obou stranách na oleji. Podlijeme vývarem z kostí a dusíme doměkka.
- 2Vejce rozšleháme s mlékem, přidáme udušené, jemně nakrájené žampiony, promícháme a upečeme omeletu.
- 3Při podávání klademe přeloženou omeletu na plátky masa. Můžeme ozdobit dílky rajčete.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.