Telecí řízky na sardelích

50 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
560 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
38 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
255 mg
Cukr
530 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme a vrchní stranu poprášíme moukou. Opečeme na másle jako přírodní řízky a vyjmeme.
  • 2
    Ve výpeku osmahneme jemně nakrájenou cibuli, nasekanou petrželku a nakrájené sardelové řezy. Zaprášíme moukou, zalijeme vývarem z kostí a kyselou smetanou. Vše dobře provaříme. Po odstavení z ohně necháme řízky v omáčce ještě 2 minuty táhnout.
  • 3
    Podáváme s noky nebo s nudlemi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.