Telecí řízky na smetaně

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
407 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
27 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
49 mg
Cukr
279 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na řízky, jemně naklepeme, osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Maso opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji a másle.
  • 2
    Řízky zalijeme smetanou a vínem a pánví potřásáme nad plamenem, až se smetana a víno spojí. Podusíme ještě 1 minutu.
  • 3
    Pokrm upravíme na talíře a posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.