Telecí řízky na víně

25 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
380 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
22 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
40 mg
Cukr
219 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso necháme 20 minut odležet při pokojové teplotě. Osolíme, opepříme a necháme ho osmahnout na rozpáleném másle. Smažíme 3 minuty z jedné strany a 2 minuty z druhé. Maso vyjmeme z pánve.
  • 2
    Na pánev přidáme pokrájenou šalotku, povaříme 2 minuty. Poté podlijeme vínem, vývarem, povaříme 3 minuty a přilijeme smetanu. Uvedeme k varu a povaříme 3 minuty. Osolíme, opepříme a ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.