Telecí řízky po italsku

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
135 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
7 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
583 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme 2 lžíce olivového oleje s Marsalou. Řízky omyjeme, osušíme, naklepeme a na 1 hodinu vložíme do připravené marinády.
  • 2
    Zbytek olivového oleje rozpálíme na pánvi. Řízky vyjmeme z marinády, necháme okapat a smažíme z každé strany 5 minut. Potom řízky vyjmeme a udržujeme v teple.
  • 3
    Omastek podlijeme zeleninovým vývarem, přidáme marinádu. Okořeníme čerstvě namletým pepřem, osolíme. Jarní cibulku očistíme, nakrájíme na kolečka a přidáme do omáčky.
  • 4
    Škrob rozmícháme s trochou vody a omáčku zahustíme. Řízky vložíme do omáčky a prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.