Telecí řízky po španělsku

80 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
573 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
36 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
7 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na řízky, osolíme, naklepeme a po obou stranách opečeme na oleji.
  • 2
    Opečené maso vložíme do vymazané zapékací mísy, poklademe žampiony nakrájenými na plátky, na nudličky nakrájenou osmaženou cibulí a přidáme rajčatový protlak. Vše pokapeme bílým vínem, zalijeme vývarem a dusíme.
  • 3
    Nastrouhanou čokoládu, jádra ořechů a šafrán zalijeme trochou vody a na mírném ohni mícháme, až se vytvoří kašička. Přidáme ji k měkkému masu a necháme ještě chvíli v troubě prohřát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.