Telecí řízky s jablky a smetanou

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
412 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
27 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
998 mg
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na řízky, jemně naklepeme, osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Maso zprudka opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji a másle. Před koncem pečení přidáme oloupané, na kostičky nakrájené jablko.
  • 2
    Opečené řízky vyjmeme a do výpeku vmícháme kari koření. Po zpěnění přilijeme smetanu a povaříme asi 2 minuty. Omáčku osolíme a nalijeme na řízky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.