Telecí řízky s vejci

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
326 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
17 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájené na řízky naklepeme a okraje nařízneme. Plátky osolíme, po jedné straně poprášíme moukou a po obou stranách zprudka opečeme na pánvi potřené máslem. Podlijeme trochou vývaru a dusíme doměkka.
  • 2
    V pánvi nad párou umícháme vejce se solí, položíme na řízky a povrch posypeme nasekanou pažitkou. Podlijeme šťávou z řízků a při podávání obložíme plátky omytých rajčat.
  • 3
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.