Telecí řízky s vinnou omáčkou

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
385 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
23 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
40 mg
Cukr
96 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso necháme 20 minut odležet při pokojové teplotě.
  • 2
    Osolíme, opepříme a necháme ho osmahnout na rozpáleném másle.
  • 3
    Smažíme 3 minuty z jedné strany a 2 minuty z druhé.
  • 4
    Maso vyjmeme z pánve.
  • 5
    Na pánev přidáme pokrájenou šalotku, povaříme 2 minuty.
  • 6
    Poté podlijeme vínem, povaříme 3 minuty a přilijeme smetanu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.