Telecí řízky s vinným šodó

25 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
388 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
23 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
17 mg
Cukr
486 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Připravené maso z obou stran osmažíme na másle dozlatova, vyjmeme a držíme na teple. Do výpeku vmícháme víno a necháme zchladnout. Víno přelijeme do mísy a nad párou do něj zašleháme žloutky a šleháme do zhoustnutí. Nevaříme, žloutky by se srazily!
  • 2
    Maso podáváme přelité šodó.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.