Telecí řízky se sardelemi

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
170 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
11 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Odblaníme řízky, na okrajích nařízneme, naklepeme a zlehka osolíme. Drobně rozkrájenou cibuli zpěníme na části másla a řízky na něm po obou stranách opečeme. Poté je mírně podlijeme a dusíme téměř do měkka.
  • 2
    Sardele si mezitím vykostíme a utřeme s druhou částí másla. Touto směsí řízky potřeme až když jsou řízky téměř měkké. Krátce je ještě podusíme.
  • 3
    Hotové řízky dáme na mísu, kolem posypeme strouhanou housku osmaženou na kousku másla a obložíme dílky citrónu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.