Telecí řízky se smetanovo-křenovou omáčkou

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
578 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
42 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
523 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Očištěný křen nastrouháme.
  • 2
    Řízky z obou stran smažíme na másle s olejem dozlatova, poté vmícháme křen, zalijeme vývarem a na mírném plameni dusíme doměkka. Na závěr k masu přilijeme smetanu, necháme provařit a před podáváním dochutíme cukrem a citronovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.