Telecí řízky v rajské omáčce

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
383 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
20 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
958 mg
Cukr
665 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a obalíme v mouce. Česnek utřeme se špetkou soli.
  • 2
    Připravené maso z obou stran osmažíme na másle s olejem dozlatova, vyjmeme a držíme na teple. Do výpeku vmícháme zbylou mouku, orestujeme, vmícháme rajčatový protlak, pár vteřin smažíme, poté zalijeme vývarem, přidáme utřený česnek a za občasného míchání na mírném ohni vaříme zhruba 10 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.