Telecí roláda s pistáciemi na víně

145 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
599 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
34 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uzený jazyk nakrájíme na proužky, pokapeme vínem a necháme třicet minut marinovat. Telecí osolíme, okořeníme, udělám do něj díry a do té vložíme jazyky a pistácie. Pak maso zavineme do rolády a převážeme ho nití. Roládu obalíme v mouce a ze všech stran na másle a oleji rychle opečeme. Podlijeme ji marinovaným vínem a dusíme pod pokličkou doměkka. Pak ji odkryjeme a pečeme další hodinu.
  • 2
    Roládu necháme dvacet minut odpočinout, odstraníme nitě a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.