Telecí roládky se smaženicí

85 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
337 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
19 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
402 mg
Cukr
598 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme připravenou smaženicí. Maso stočíme do roládek, převážeme nití a položíme na alobal. Přidáme vločky másla, alobal uzavřeme a roládky pečeme na plechu v troubě asi 1 hodinu.
  • 2
    Podáváme s vařenými bramborami nebo s rýží.
  • 3
    Příprava smaženice: Z vajec, soli a másla umícháme na pánvi smaženici. Po vychladnutí do ní vmícháme hrášek, nastrouhaný sýr a nadrobno nakrájený salám.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.