Telecí roládky se smaženicí
85 min.
Ingredience
- smaženice
- 1špetkaSůl
- 2lžíceHrášek
- 40gramůSalám měkký
- 2kusyVejce slepičí
- 20gramůSýr Eidam cihla 40%
- 20gramůMáslo čerstvé
- 600gramůTelecí kýta
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 20gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
337 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
19 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
402 mg
Cukr
598 mg
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme připravenou smaženicí. Maso stočíme do roládek, převážeme nití a položíme na alobal. Přidáme vločky másla, alobal uzavřeme a roládky pečeme na plechu v troubě asi 1 hodinu.
- 2Podáváme s vařenými bramborami nebo s rýží.
- 3Příprava smaženice: Z vajec, soli a másla umícháme na pánvi smaženici. Po vychladnutí do ní vmícháme hrášek, nastrouhaný sýr a nadrobno nakrájený salám.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.