Telecí s fazolkami
80 min.
Ingredience
- 500gramůTelecí plec
- 80gramůMáslo čerstvé
- 1lžícePetržel - nať
- 1lžičkaSůl
- 1kilogramFazolové lusky zelené
- 1lžíceOlej rostlinný
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
382 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
22 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
7 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Telecí plec nakrájíme na kousky, osolíme a podusíme na másle s nasekanou petrželkou téměř doměkka.
- 2Očištěné a omyté zelené fazolky nakrájíme na kousky dlouhé asi 2cm. Přidáme je k masu a společně dusíme. Když fazolky změknou, pokrm zaprášíme moukou a zamícháme. Nakonec přidáme ve lžíci oleje rozpuštěnou mletou papriku a promícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.